Algemene informatie & Contact

Heeft u vragen uw case voor de Nederlandse Warmtepomp Award? Neem dan contact met ons op.
Dat kan via het e-mailadres organisatie@nederlandswarmtepompcongres.nl

Heeft u een vraag? U kunt ook onderstaand formulier invullen

De velden met een * zijn verplicht.
 

Locatie congres
Het congres vindt plaats in Hotel van der Valk in Veenendaal.
Bastion 73, 3905 NJ, Veenendaal.
Dit hotel ligt vlakbij afslag Veenendaal-West (A12) en op 5 minuten lopen van NS station Veenendaal-De Klomp.

 

Organisatie & initiatiefnemers
De operationele organisatie van het congres en de verkiezing van de Nederlandse Warmtepomp Award is in handen van Vakmedianet, uitgever van de vakblad Warmtepompen.

Contactpersoon:
Astrid Brouwer, projectmanager Nederlandse Warmtepomp Awards
Tel: 088-5840800 (algemeen nummer)

De initiatiefnemers (Vakblad Warmtepompen & Nationaal Platform Warmtepompen) bewaken de uitgangspunten van de competitie en verkiezingen en ziet toe op de aanpak van de verkiezing.
Spelregels rondom het indienen van cases
Lees hier de spelregels & criteria voor de Nederlandse Warmtepomp Awards.
Voor overige vragen kunt u contact openemen met de klantenservice van Vakmedianet:
Tel: 088 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Prijs
Deelname aan het congres en het bijwonen van de Award uitreiking bedraag € 249,-
Abonnees van Vakblad Warmtepompen ontvangen € 100 korting op de reguliere prijs en betalen € 149,- per persoon. Leden/begunstigers van NPW ontvangen een uitnodiging op persoonlijke titel.

Betaling
Na afloop van het congres ontvangt u de factuur van B+B Vakmedianet B.V. De factuur dient uiterlijk 14 dagen na ontvangst te worden voldaan. Indien uw organisatie met inkoopfacturen werkt dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vakmedianet door te bellen naar T: 088-5840888 of door een email te sturen naar klantenservice@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden
Tot vier weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het evenement bent u 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het evenement bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Lees meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet.

Algemene Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. van toepassing, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van de algemene voorwaarden vindt u hier.‚Äč

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.